ЗА НАС

Здравейте, Ние във ФАСТ ЛОГИСТИК 2018 имаме кратка история, но тя премина на бързи обороти. През 2018 година, благодарение на българския си инат решихме, че сме вече узрели и натрупали всеки своя опит и можем да стартираме нашия бизнес. Внедрихме се в разпределения вече пазар на международни спедиторски и транспортни услуги и така започна борбата за нашето парче от тортата. Какво предлагаме? Няма да Ви занимаваме с огромни флотилии, автопаркове, неизмерими офисни и складови площи. Ние предлагаме възможности за успешен бизнес. Ние вярваме, че бизнес се гради върху доверие и партньорство.

ЦЕЛИ

ФАСТ ЛОГИСТИК 2018 организира пълна гама услуги за клиентите, която покрива целия логистичен цикъл и процеси като: проверка готовност за натоварване, документна обезпеченост, транзитни и митнически формалности, пълна и навременна информация и контакт с отправни и получаващи пунктове и агенти, организация транспорт, обработка на товарите, складови операции, комисиониране, сортиране, дистрибуция.

ЕКИП

ЕКИП Екипът на ФАСТ ЛОГИСТИК 2018 има солиден опит в областта на международния транспорт и спедиторските услуги. Служителите са натрупали опита си като превозвачи, което е основна предоставка за предоствяне на висококачествени спедиторски услуги.

ИЗГРАДЕНИ ВРЪЗКИ

С цел постигане оптимални срокове за доставка на пратките, ФАСТ ЛОГИСТИК 2018 участва в партньорска мрежа от логистични доставчици, активна както в Западна и Източна Европа, така и в България и Балкански регион.